Autor: Indrek Kald • 9. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ITL sai uue presidendi

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu (ITL) juhatus valis eile presidendiks Tieto Estonia ASi juhatuse liikme Anneli Heinsoo.

Heinsoo sõnul on uue juhatuse ülesanne jätkata eelmise alustatud tegevust info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) sektori visiooni 2020 elluviimisel. "Järgnevate aastate üheks olulisimaks eesmärgiks on IKT sektori osakaalu tõstmine Eesti majanduses 15%-le. Selle saavutamiseks on aastaks 2020 vaja kahekordistada  spetsialistide arvu IKT sektoris," kommenteeris ta.

"Uue presidendina näen enda ja kogu ITLi juhatuse rolli IKT sektori visiooni eesmärkide elluviimise eestvedajana," lisas Heinsoo.

ITL valis 25. aprillil üheksaliikmelise juhatuse, kelle volitused kestavad kaks aastat. Juhatuse tegevuskava kinnitatakse juunis.

ITLi juhatusse kuuluvad Anneli Heinsoo Tieto Estonia ASist, Tiit Tammiste EMT ASist (ühtlasi asepresident), Heiki Kübbar Icefire OÜst, Rain Laane Microsoft Estonia OÜst, Seth Lackman Ericsson Eesti ASist, Toomas Mõttus, Atea ASiist,  Enn Saar Elion Ettevõtted ASist, Tiit Paananen Skype Technologyst ja Agnes Roos Eesti Energia ASist.

Eelmine ITLi president oli Enn Saar Elionist, enne teda Nortali juhatuse liige Taavi Kotka, kes nüüd on majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler.

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liitu kuulub 74 infotehnoloogia- ja telekommunikatsioonifirmat.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755