Autor: Marek Mühlberg • 13. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starman näitab HD-formaadis ETV-d kuu lõpuni tasuta

Starman avas kõigile televaatajatele HD-formaadis ETV esimese kanali. Kõrgresolutsiooniga ETV-d saab kuni maikuu lõpuni vaadata tasuta.

Starmani juhatuse liikme Indrek Ildi sõnul avati ETV HD-kanal kõigile televaatajatele eeskätt just sel nädalal peetava Eurovisiooni lauluvõistluse pärast. “Tänu sellele on digitelevisiooni vaatajatel hea võimalus nautida lauluvõistluse otseülekandeid ülimas detailsuses,” rääkis Ild. “Nagu juba meie võrgus on traditsiooniks saanud, saab iga televaataja valida otseülekande heliks kas ETV reportaaži või “Rahva Oma Kaitse” tegijate Andrus Kivirähki ja Mart Juure reljeefse väljendusviisiga raadiokommentaarid.”

Eesti esindaja Birgit Õigemeel astub võistlustulle Malmös toimuva Eurovisiooni esimeses poolfinaalis, mille otseülekanne algab teisipäeval, 14. mail kell 22. Lauluvõistluse teine poolfinaal on neljapäeval, 16. mail kell 22 ning finaalkontsert toimub laupäeval, 18. mail samuti algusega kell 22.

HDTV (High Definition Television) telepildi vaatamiseks peab kodus olema STARbox või mõni muu HD-valmidusega digiboks ning teler.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755