Autor: Rainer Saad • 24. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia kaebas HTC kohtusse

Nokia kaebas Ameerika Ühendriikides kohtusse rivaali HTC, kuna viimane olevat rikkunud kolme Nokia patenti. Soome telefonitootja tahab selle eest kompensatsiooni saada, kirjutas Bloomberg.

Mõlemad telefonitootjad on juba aastaid patentide üle vaidlusi pidanud. Nokia on kaevanud HTC kohtusse Saksamaal, USAs ja Suurbritannias. Mõned hagid on Nokia võitnud, mõned kaotanud. Eile esitati patendihagi San Diego kohtus.

Nokia sõnul kuulub patendirikkumiste alla ka HTC One seeria telefonid.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755