Autor: Kadri Põlendik • 27. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BCS Itera aktsionär müüs osaluse

Infotehnoloogiafirma BCS Itera aktsionäride ringist lahkus Hesburger AS piirkonnajuht Toomas Veersalu, kes müüs oma 16,3 protsendilise osaluse firmale tagasi.

„Raha oli vaja,“ kommenteeris ta müümise põhjust. Veersalu sõnul oli ta aktsionär 2-3 aastat ning esialgu IT-vallas tegutsemist jätkata ei plaani, samas ka ei välista: „Kui mingi hea tehing tuleb, eks ikka.“

BCS Itera keskendub tootmis-, lao-, logistika-, jaekaubandus- ning äriteenindusettevõtete teenindamisele majandustarkvara lahenduste valdkonnas. Eelmisel aastal oli ettevõtte käive 2,2 miljonit eurot, puhaskasum 0,2 miljonit eurot, mis on veidi enam kui kaks korda rohkem võrreldes 2011. aastaga. Mullu võttis ettevõte dividende välja netosummas 62 500 euro eest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052