29. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cook: Apple'il on suuri tooteid töös

Üritades rahustada inimeste mure Apple'i innovatsioonivõime pärast ütles maailma suurima tehnoloogiafirma tegevjuht Tim Cook, et neil on töös praegu mitmeid "mängu muutvaid" tooteid.

iPhone'i tootjal on Cooki sõnul "mõningaid uskumatuid plaane", ütles Cook eile õhtul Californias toimunud D: All Thing Digital konverentsil, vahendab Bloomberg. Huvi pakkuvate aladena märkis Cook ära televisiooni ja kantava tehnoloogia.

"Me peame keskenduma toodetele," ütles Cook. "Kui me neid asju teeme õigesti, kui me teeme inimeste elu rikastavaid suurepäraseid tooteid, siis muud asjad tulevad järele."

Üha selgemaks sai, et tõenäoliselt tuleb Apple välja oma nutikellaga. Cooki sõnul võib kantav tehnoloogia olla väga tähenduslik ala ning ranne on veel eriti  huvi pakkuv.

"On huvitav, et Tim Cook kulutas palju aega kantava tehnoloogia tulevikust rääkimisele," ütles KGI Securitiesi analüütik Kuo Mingchi. "Kantavad seadmed täiendaksid Apple'i ökosüsteemi, kuid tehnoloogia ei ole selleks veel küps."

Google Glassi juurde tulles ütles Cook, et sellised silmadele mõeldud seadmed ei pruugi peavoolu minna. "Neid kandvad inimesed soovivad üldiselt, et seade oleks kerge ning mitte segav. Inimesed tõenäoliselt soovivad, et seade peegeldaks nende enda moodi," lisas Cook.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052