Autor: Laura Mallene • 12. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veho: raadioreklaami kuulaja veedab veebis märksa kauem aega

Veho Eesti ASi turundusjuhi Karin Eegi sõnul on raadioreklaam efektiivne – raadiokuulaja veedab veebilehel märgatavamalt kauem aega.

Raadio ja internet on Eegi sõnul meediamiksis kõige suurema osakaaluga – seda eriti hinnakirjades. Raadio osakaal meediaeelarves jääb 30 ja 40 protsendi vahele, sõltudes konkreetsest sõnumist, rääkis ta Best Practice'i seminaril "Kuidas raadioreklaami abil rohkem müüa?".

"Autosalongi tuleb inimene, kes on teinud mingi eeltöö. Ja eeltöö teeb inimene veebis. Raadioga saame aga suunata inimese veebi," kirjeldas Eek. "Oleme teinud ka analüüsi. Google analyticsi abil selgus, et 2013. aasta esimesel viiel kuul tuli raadiokuulaja veebilehele konkreetse eesmärgiga, veedab oluliselt kauem aega kui inimene, kes satub sinna veebibänneri alusel."

Keskmiselt vaatab raadiolkuulaja läbi seitse veebilehte – ligi kaks korda keskmisest enam. Korduvaid külastusi on 60 protsenti võrrelduna tavalise 40 protsendiga.

Samuti oleme alustanud sageli kampaaniat just raadiosõnumiga, lisas Veho Eesti turundusjuht.

Eile toimunud Best Practice'i seminaril "Kuidas raadioreklaami abil rohkem müüa?" räägivad ettevõtted raadioreklaami parimatest praktikatest.

 

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112