• 20.06.13, 22:41
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Microsoft tundis huvi Nokia ostmise vastu

Wall Street Journali andmeil oli tarkvaragigant Microsoft Nokiaga tõsises vestluses, et Soome mobiiltelefonitootja üle võtta, kuid läbirääkimised jooksid lõpuks siiski liiva.
Ajalehe andmeil oli põhjuseks Nokia poolt küsitud kõrge hind ja samas mobiiltelefonitootja nõrk positsioon turul. Ehkki Nokia on maailma suuruselt teine telefonitootja, on ta nutitelefoniturul, kus raha liigub, alles viies tegija.
Microsoft on Nokiaga olnud partnerlussidemes alates 2011. aasta veebruarist ning praeguseks on kõikides toodetavates telefonides kasutusel Microsofti opertasioonisüsteem.
Nokia on olnud investorite kõrgendatud huviorbiidis juba mitu päeva.
Eile levisid turul spekulatsioonid, et Nokia vastu tunneb huvi Huawei Technologies, kuid Hiina telekomifirma lükkas kuuldused ümber.
Nokia aktsia on täna Helsingi börsil tõusnud 3,4%, tasemeni 2,95 eurot.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele