21. juuni 2013
Jaga lugu:

Eestlasest Skype'i arendaja liitus tradable'iga

Skype'i üks varajaseid tarkvaraarendajaid Janno Teelem liitus kauplemisplatvormiga tradable ning asub tööle tootejuhina.

Skype'is juhtis Teelem Apple'iga seotud Skype'i toodete arendamisrühmasid ning tradable'is hakkab ta arendama nende kauplemisplatvormi, vahendab AutomatedTrader. Varasemalt on Teelem tarkvara arendamise kogemusi omandanud Räniorust, Suurbritanniast, Rootsist, Austriast ja Eestist.

"Tegu on meie jaoks väga olulise palkamisega. Janno oli esimesi kutte Skype'is ning tal on muljetavaldav karjäär tarkvara arendamisel rahvusvahelistel turgudel," kommenteeris tradable'i tegevjuht Jannick Malling. "Ta on üks vähestest, kes on tõestanud, et suudab luua maailmaklassist kasutajakogemuse."

Teelemi sõnul on tradable tõeline innovaator, kel on väga talendikas tiim. "Nad on algatanud liikumise avatud platvormi suunas, mis kiirendab kogu tööstust ja ma olen väga põnevil tradable'i platvormi potentsiaalist," ütles Teelem. "Usun, et minu kogemus tarkvaratoodete ehitamisel ja agar tootetiim aitavad firmal jätkata innovatsiooni lainel ja saavutada seatud sihid."

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt