21. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlasest Skype'i arendaja liitus tradable'iga

Skype'i üks varajaseid tarkvaraarendajaid Janno Teelem liitus kauplemisplatvormiga tradable ning asub tööle tootejuhina.

Skype'is juhtis Teelem Apple'iga seotud Skype'i toodete arendamisrühmasid ning tradable'is hakkab ta arendama nende kauplemisplatvormi, vahendab AutomatedTrader. Varasemalt on Teelem tarkvara arendamise kogemusi omandanud Räniorust, Suurbritanniast, Rootsist, Austriast ja Eestist.

"Tegu on meie jaoks väga olulise palkamisega. Janno oli esimesi kutte Skype'is ning tal on muljetavaldav karjäär tarkvara arendamisel rahvusvahelistel turgudel," kommenteeris tradable'i tegevjuht Jannick Malling. "Ta on üks vähestest, kes on tõestanud, et suudab luua maailmaklassist kasutajakogemuse."

Teelemi sõnul on tradable tõeline innovaator, kel on väga talendikas tiim. "Nad on algatanud liikumise avatud platvormi suunas, mis kiirendab kogu tööstust ja ma olen väga põnevil tradable'i platvormi potentsiaalist," ütles Teelem. "Usun, et minu kogemus tarkvaratoodete ehitamisel ja agar tootetiim aitavad firmal jätkata innovatsiooni lainel ja saavutada seatud sihid."

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052