Autor: Kaisa Gabral • 25. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaan Pillesaar: meile Ülemiste elukvartali mõte sobib

Technopolis Ülemiste juhatuse esimehe Gert Jostovi sõnul kaalutakse linnakusse kortermajade ehitamist. Ühe linnaku rentniku, ASi Helmese juhi Jaan Pillesaare sõnul neile see mõte sobib.

"Helmes rendib Ülemistel oma kontorit ning meile kui rentnikule see mõte sobib," märkis Pillesaar.

"Kui ärirajoonis on kortereid, siis on seal ka õhtul elu ning seetõttu saavad näiteks toidukohad pakkuda paremat teenust ja mõistlikumaid hindu, kuna kliente on nii päeval kui õhtul. Praegu sureb kogu see rajoon õhtul peale seitset sisuliselt välja, kohal on ainult turvafirma," lisas Pillesaar.

Gert Jostovi sõnul kaalutakse kortermajade ehitamist tõsiselt. Kuna Ülemiste City ala on neil ca 35 hektarit, siis pole seda tänases plaanis büroohoonetega Jostovi sõnul võimalik ära katta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755