Autor: Ken Rohelaan • 1. juuli 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Netflix sõlmis ekslusiivse lepingu Foxiga

Veebis videote tellimise teenust pakkuv Netflix sõlmis erakorralise mitmeaastase lepingu Twentieth Century Fox Televisioniga, et edastada USA kasutajatele sarja "New Girl" vanu hooaegu, vahendas Bloomberg.

Mõlema ettevõtte teatel muutus täna nähtavaks sarja esimene hooaeg. "New Girli" järgmisi hooaegu hakatakse näitama pärast regulaarsete osade eetrisse jõudmist.

"Me teame, et meie kasutajad armastavad komöödiaid ja naudivad nii praeguste kui tulevaste "New Girli" osade vaatamist," ütles Netflixi sisujuht Ted Sarandos.

Eelmisel nädalal tellis Netflix komöödiasarja "Orange Is the New Black" teise hooaja, kuigi sari debüteerib 11. juulil. Firma püüab taolise eksklusiivse sisuga võita juurde ja hoida uusi tellijaid. Netflixi teatel kulutab ettevõte kahe miljardi dollari suurusest sisu aasta eelarvest originaalsele toodangule ligi 5% ning sihib järgneva paari aastaga tõsta numbrit 15%-ni.

USA väärtpaberibörsil Nasdaq kohaliku aja järgi kell 11:52 (Eestis kell 18:52) tõusis Netflix Inc 5,09%. Ettevõtte aktsiahind on aastaga kerkinud 222,35%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052