Ave Lepik • 5. juuli 2013
Jaga lugu:

Tele2 kaotab konkurentidele mobiilikliente

Tehnilise Järelevalve Ameti statistika kohaselt liikus juunis 6036 telefoninumbrit, millest 4475 olid mobiiltelefoni- ja 1561 tavatelefoninumbrid. Suurim mobiilinumbrite äravool oli Tele2 Eesti juurest.

Juunis lahkus Tele2 mobiilivõrgust 1434 numbrit - aasta algusest on ettevõte ilma jäänud 6975 numbrist. Konkurentidest võitis eelmisel kuul enim Elisa Eesti, kelle juurde liikus 1139 (aasta algusest 4464 uut numbrit), EMT sai juunis juurde 298 numbrit (aasta algusest lisandunud 2531 mobiilinumbrit).

Juunis tühistati kokku 2591 numbri teisaldamise avaldust, millest 2408 olid mobiiltelefoni- ja 183 tavatelefoninumbri teisaldamise avaldused.

Liikunud numbrite arv kajastab reaalsete tava- ja mobiiltelefoninumbrite üleminekut ühe sideettevõtte juurest teise juurde. Liikunud numbrite arvul puudub otsene seos sideettevõttega liitunud või sealt lahkunud klientide üldarvuga, sest ühel kliendil võib olla mitu numbrit, kuid samas üks liitumisleping. Samuti ei kajasta numbriliikuvuse statistika kõnekaartide kasutusest ega uute liitumislepingute sõlmimisest ning vanade lõpetamisest tulenevaid muudatusi sideettevõtete klientide üldarvus.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt