Autor: Indrek Kald • 22. juuli 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMT ja Elion avavad esimese ühise poe

Homme avavad EMT ja Elion Tallinnas Järve Keskuses oma esimese ühise esinduskaupluse.

EMT juht Valdo Kalm ning Elioni juht Arti Ots räägivad üritusel, miks kaks ettevõtet on otsustanud ühised esindused luua, milliseid uusi teenuseid on koostööst oodata ning millised muudatused on klienditeeninduses veel tulekul.

EMT ja Elioni ühisesinduste juht Age Vanajuur tutvustab lähemalt esimese ühise esinduse ülesehitust ning järgmiste valmimise plaani.

EMT teenuste kommunikatsioonijuhi Kristina Samra sõnul on ettevõtted alates oma algusaegadest koostööd teinud.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052