Autor: Ken Rohelaan • 4. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Michael Dell suurendas ostupakkumist

Michael Dell otsustas oma senist ostupakkumist veelgi suurendada, tehes ettepanekuks 24,9 miljardit dollarit koos lisadividendiga, vahendas Bloomberg.

Michael Dell ja tema partner Silver Lake Management pakuvad lisadividendina 13 senti aktsia kohta, mis lisandub ostupakkumisele 13,75 dollarit aktsia kohta, teavitas Delli juhatuse liikmetest moodustatud komisjon. Investorid, kes omavad ettevõtte aktsiaid 13. augusti seisuga, saavad tehingu üle hääletada 12. septembril.

"Praegusel hetkel on poolehoid selgelt liikunud Michael Delli suunas," ütles S&P Capital IQ analüütik Angelo Zino. "Kõigest 24 tundi tagasi tundus olukord tema jaoks üsna kehv."

Aktsionärid pidid esialgse plaani järgi täna hääletama vana pakkumise üle, milleks oli 13,35 dollarit aktsia kohta. Uue ettepanekuga garanteeritakse aktsionäridele järgmises kvartalis 8-sendine dividend.

Aastaga on ettevõtte aktsiahind kerkinud 18,96%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052