Autor: Rainer Saad • 5. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Microsoft langetab tahvelarvuti hinda

Microsoft langetas kehvade müügitulemuste tõttu enda tahvelarvuti Surface Pro hinda saja dollari võrra, kirjutas CNET.

64gigabaidine tahvelarvuti maksab nüüd 799 dollarit ja 128GB tahvelarvuti 899 dollarit. Allahindlus kehtib USA, Kanada, Hiina, Hongkongi ja Taiwani turgudel kuni 29. augustini. Allahindlus tuli kolm nädalat pärast seda, kui Microsoft teatas, et langetab Surface RT tahvelarvutite hindu 30 protsenti.

Microsoft pole enda tahvelarvuti Surface müüginumbreid avalikustanud, kuid Bloomberg teatas märtsis, et tõenäoliselt on sel aastal müüdud ligi 1,5 miljonit tahvelarvutit. RT versiooni müüdi miljon ehk pool sellest, mida Microsoft prognoosis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755