Autor: Rainer Saad • 5. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vodafone nõuab Itaalia telekomilt miljard eurot

Vodafone'i Itaalia üksus nõuab Telecom Italialt ligi miljard eurot kompensatsiooni, kuna väidetavalt on viimane kuritarvitanud oma juhtpositsiooni turul, kirjutas Bloomberg.

"Vodafone on Telecom Italia vastu algatanud kohtuvaidluse," teatas Vodafone eilses avalduses. "Tsiviilhagi väitel on Telecom Italia aastatel 2008–13 pannud toime rida rikkumisi, mille eesmärgiks on olnud tahtlikult takistada konkurentsi kasvu."

Telecom Italia kinnitusel on nad käitunud "täiesti korrektselt". Maikuus mõistis Itaalia konkurentsiamet võrgu infrastruktuuri konkurentsi rikkumises Telecom Italialt välja 104 miljonit eurot. Ettevõte on otsuse edasi kaevanud.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755