6. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Icahn suurendas osalust Dellis

Arvutitootja Dell pärast võitlust pidav ja firma ülevõtmist sihtiv miljardärist investor Carl Icahn suurendas enda osalust Dellis veelgi.

USA Väärtpaberikomisjoni andmeil soetas Icahn eelmisel nädalal täiendavad 4 miljonit aktsiat, mis viis tema aktsiate koguarvu 156,5 miljonini, moodustas umbes 9% kõigist väärtpaberitest, vahendab MarketWatch.

Icahn on juhtimas vastupanu firma asutaja Michael Delli plaanile viia firma börsilt ära 13,75-dollarilise pakkumisega aktsia kohta. Delli aktsionärid kogunevad 12. septembril, et viimase pakkumise üle hääletada.

Delli aktsia on täna 0,37% plussis, makstes 13,73 dollarit. Sel aastal on firma aktsia tõusnud 35%.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755