10. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ambient Sound Investments müüs osaluse Armorize`is

Investeerimisettevõte Ambient Sound Investments (ASI) müüs osaluse Taiwani infoturvalahendusi pakkuvas ettevõttes Armorize. USA börsifirma Proofpoint ostis kogu firma 25 miljoni USA dollari eest.

„Armorize`i näol on tegemist meie teise eduka portfelliettevõtte müügiga sel aastal. ASI investeerimisstrateegia, mis lähtub tehnoloogias tugeva konkurentsieelise rõhutamisest, on saanud taaskord positiivset kinnitust", ütles ASI riskikapitali investeeringute juht Margus Uudam. „Tegemist on oma sektori tehnoloogiaarendusliidriga, kellel on tugev inseneride- ja ärimeeskond, uue põlvkonna tehnoloogia ja rahvusvaheline ambitsioon,“ lisas Uudam.

USA börsiettevõte Proofpoint pakub infoturvalahendusi ning keskendub oma tegevuses peamiselt pilvetehnoloogial põhineva pahavaravastase tarkvara arendamisele.

Armorize tegeleb uue põlvkonna infoturvatarkvara arendamisega, mis kaitseb ettevõtete veebi- ja e-posti lahendusi. Ettevõte asutati 2005. aastal infoturvalahenduste osas suurte kogemustega vendade Matt ja Wayne Huangi poolt.

Ambient Sound Investments on 2003. aastal Skype’i eestlastest kaasasutajate poolt loodud investeerimisettevõte. ASI on teinud investeeringuid üle 30 ettevõttesse Aasias, Ameerika Ühendriikides ja Euroopas. Armorize`i tehing on ASI jaoks viienda portfelliettevõtte müük.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052