Rainer Saad • 13. august 2013
Jaga lugu:

Blackberry ostjate seas võivad olla Amazon ja Microsoft

Telefonitootja Blackberryl on raskusi üksi toime tulemisega ja seetõttu on firma kaalumas erinevaid strateegilisi alternatiive, sealhulgas enda müüki panemist. Ostjaiks võivad olla suurtegijad nagu Microsoft ja Amazon.

Amazoni peetakse üheks kandidaadiks sellepärast, et kuulduste järgi soovib ettevõte juba mõnda aega siseneda nutitelefonide ärisse ning Blackberry ostmisega muutuks see neile kiiremini võimalikuks. Lisaks on erinevad tehnoloogiaväljaanded maininud ka Microsofti ning Samsungit võimalikuks ülesostjaks.

Tõenäoliselt Apple ja Google poleks Blackberryst huvitatud, kirjutas CNBC.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee