Autor: Rainer Saad • 13. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Blackberry ostjate seas võivad olla Amazon ja Microsoft

Telefonitootja Blackberryl on raskusi üksi toime tulemisega ja seetõttu on firma kaalumas erinevaid strateegilisi alternatiive, sealhulgas enda müüki panemist. Ostjaiks võivad olla suurtegijad nagu Microsoft ja Amazon.

Amazoni peetakse üheks kandidaadiks sellepärast, et kuulduste järgi soovib ettevõte juba mõnda aega siseneda nutitelefonide ärisse ning Blackberry ostmisega muutuks see neile kiiremini võimalikuks. Lisaks on erinevad tehnoloogiaväljaanded maininud ka Microsofti ning Samsungit võimalikuks ülesostjaks.

Tõenäoliselt Apple ja Google poleks Blackberryst huvitatud, kirjutas CNBC.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112