Marek Mühlberg • 14. august 2013
Jaga lugu:

Uus teenus võimaldab tellida taksot ilma dispetšeri abita

Tallinnas ja Tartus on avatud uus takso tellimise teenus mTakso.ee, mis võimaldab tellida taksot nutitelefoni ja arvuti kaudu paari klikiga.

mTaksoga tellimisel ei pea klient ootama dispetšeri kõnejärjekorras ega helistama mitmetele tellimisnumbritele, sest rakendus tuvastab kliendi asukoha automaatselt. Seejärel saab tellija kõigi lähedal asuvate taksode hulgast valida sobiva, kas hinnakirja, klientide tagasiside, asukoha või auto mudeli alusel. Pärast valiku kinnitamist jõuab tellimus koos aadressiga otse taksojuhi telefoni ekraanile. Lisaks on sõidu lõppedes võimalik ka taksojuhi teeninduse kohta tagasisidet jätta.

Juhul kui kliendi lähedal parasjagu vaba taksot ei ole, siis näitab mTakso kohalike taksofirmade tellimisnumbreid (kõigis suuremates Eesti linnades).

 Kuna tellimine toimub ilma helistamata, siis on mTakso väga sobilik kõne- ja kuulmis-puuetega inimestele ning olukorras, kus helistamine pole võimalik (kontsert, koosolek jms). Teenus on klientidele tasuta ning saadaval nii eesti, vene kui ka inglise keeles. Taksojuhtidele annab mTaksoga liitumine tühjalt ootamise perioodil täiendavaid tellimusi, samas jätkates tööd oma praeguses taksofirmas. Tipptundidel tekib tihti olukord, kus mõnel taksofirmal ei ole vaba taksot pakkuda ning samas teiste firmade juhid ootavad tühjalt kliente. mTakso aitab seda probleemi lahendada, pakkudes kliendile kõiki läheduses asuvaid vabu taksosid, olenemata nende firmast.

mTakso rakenduse autor, noor ettevõtja Markus Villig (19 aastane), lõpetas sellel kevadel Tallinna Reaalkooli ning on sügisest Tartu Ülikooli IT teaduskonna tudeng. Alates 2010. on ta osalenud mitmetel Garage48 startup üritustel ning esinenud ka Äripäeva konverentsil 31.05.2011 “Kuidas välja vahetada müügijuhtimise- ja kliendihaldustarkvara”.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt