Autor: Indrek Kald • 16. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisal enim rändlussihtkohti

Elisal on Eesti mobiilioperaatoritest enim rändlusteenuse sihtkohti, mis võimaldab klientidel kasutada mobiilsidet enamikes maailma riikides.

Elisa partnernimekirjas on tänasest 200 erineva maa 464 operaatorit. Sealhulgas saab andmesideteenuseid kasutada 158 riigi mobiilivõrkudes. "Järjekorras kahesajanda riigina sai Elisa roamingteenusega kaetud Aafrika lõunaosas paiknev Sambia," kinnitas Elisa operaatorsuhete valdkonna juht Ardi Aolaid ettevõtte pressiteates.

"Tavapäraste päikesereisi sihtkohtade asemele, nagu Egiptus ja Türgi, on tekkinud uued põnevad paigad – Kariibi mere piirkond, Araabia ning Aasia. Seepärast sõlmib Elisa jätkuvalt uusi rändluslepinguid, et n-ö valgeid laike kaardil teenustega katta," lisas ta.

Aolaid kutsus kliente teada andma, kui on soov reisida riiki, kus Elisal pole rändlusteenuse partnerit. "Teeme kõik endast oleneva, et ka uutes riikides koostööpartnerid leida," lisas ta.

Elisa suurimaks partneriks kõne- ja andmesideteenuste pakkumisel välisriikides on maailma suurim mobiilioperaator Vodafone.

Elisa teenindab Põhjamaades ligikaudu kaht miljonit klienti, sealhulgas Eestis üle 640 000 kliendi. Eestis suuruselt teise mobiilsideoperaatori Elisa käive oli mullu 111,8 miljonit eurot. Elisa aktsiad on noteeritud Helsingi börsil.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755