Autor: Marek Mühlberg • 24. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äppmiljonäri finalistid võistlevad Garage48 äpikonkursil

EMT ja Garage48  annavad Äppmiljonäri konkursi finalistidele võimaluse oma ideed ellu viia, kui septembris kutsutakse kokku 50 parimat Äppmiljonäri konkursi idee autorit.

Viiekümnest ideest pääsevad reaalselt arendusse umbes kümme, millest valmib kohapeal 48 tunniga arendatud prototüüp ning mille hulgast omakorda valitakse konkursi Garage48 EMT Appmillionaire Camp 2013 võitja.

EMT Äppmiljonäri konkursi projektijuhi Lauri Toomsalu sõnul on suur rõõm kohtuda taas parimate potentsiaalsete äppmiljonäridega ning neile koostöös Garage48-ga uus võimalus anda. „Äppmiljonäri konkursi võitis ainult üks, kuid ideede pangas on tõesti veel väga palju väga häid ideid ning võin julgelt väita, et kõigil neil on võrdsed võimalused oma ideed ellu viia," ütles Lauri Toomsalu.

Garage48 EMT Appmillionaire Camp 2013 üritus toimub 13.-15. septembril Ülemiste City ärilinnakus

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755