Autor: Raido Neemre • 26. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facebooki turuväärtus ületas 100 miljardi dollari piiri

Facebooki turuväärtus ületas 100 miljardi dollari piiri tänu optimismile mobiilireklaami eduka müügi osas.

Aktsia kasvas keskpäeval 2,6 protsenti 4161 dollarile. Varasemalt tõusis aktsia hind lausa 41,94 dollarini, mis on kõrgeim hind alates aktsia turule paiskamisest 18.mail 2012. aastal.

Kasvav turuväärtus on Facebookile, mille aktsia kukkus septembris 17.73 dollarini, väärtuslik murdepunkt. Facebooki tegevjuht, Mark Zucerberg edendab agaralt näoraamatu mobiiliteenuseid ja tulemusena annab nutitelefonidele ning tahvelarvutitele suunatud reklaamitulu täna juba 41 protsenti kvartali reklaamitulust.

“Turg kogub Facebooki osas taas kindlust ning ettevõtet nähakse tuleviku perspektiivis kui elujõulist ja tulutoovat firmat, "ütles Bloombergile Oracle Investment analüütik Laurence Balter.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755