• 26.08.13, 13:07
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Skype Eesti uueks juhiks saab Andrus Järg

Alates 4. septembrist saab Skype Technologies OÜ uueks tegevjuhiks Andrus Järg, kes võtab kohustused üle praeguselt juhilt  Tiit Paananenilt.
Skype´i asepresident Mark Gillett ütles: “Andrus on töötanud Skype´is 7 aastat ja mul on väga hea meel, et suudame jätkuvalt kasvatada uusi liidreid oma meeskonna seest.”
“Ootan põnevusega uusi väljakutseid, mida see roll pakub. Skype on täna globaalne kommunikatsiooniteenuse pakkuja, meie toodet kasutavad miljonid inimesed igapäevaselt kodus ja tööl. Skype on saadaval paljudel arvuti ja mobiili platvormidel ja me töötame selle nimel, et oma klientidele üha rohkem uusi võimalusi luua,” ütles Järg.
Andrus Järg liitus Skype´iga 2006. aastal, töötades erinevates juhirollides projektijuhtimis- ja arendusüksustes. Eelnevalt on Järg juhtinud tarkvaraarendust kindlustusettevõttes If P&C Insurance, vastutanud Swedbanki tarkvaraarenduse outsourcingu eest ning juhtinud Maksu- ja Tolliameti Tallinna regiooni IT-osakonda.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele