Autor: Alyona Stadnik • 26. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype'i uus juht: Eestist saab Microsofti tippüksus

Tulevane Skype´i Eesti üksuse juht Andrus Järg kavatseb siinse ettevõtte arendada Microsofti üheks olulisemaks arenduskeskuseks Euroopas.

"Mulle tehti pakkumine. Korporatsioon soovis leida uut juhti olemasoleva meeskonna seest ja nii see pakkumine minuni jõudis," lausus 4. septembrist Skype Technologies OÜ juhitööd tegev Andrus Järg.

Järg usub, et Skype Eestis on väga palju potentsiaali teha erialaselt põnevat tööd.  "Ma olen 7 aastat Skype´is erinevaid rolle täitnud ja uue koha vastuvõtmine pärast pikka kaalumist oli mingis mõttes loomulik jätk minu tööalasele arengule," nentis ta.

Küsimusele, millised on esimesed sammud, mida plaanib uus juht astuda, vastas ta, et praegu tehakse ettevõttes palju tööd, et hoida Skype Eestis tugevat rahvusvahelist IT-alast kompetentsi ja seda pikas perspektiivis pidevalt kasvatada. "Lisaks teeme väga tihedat koostööd Eesti ülikoolide ja IT-Akadeemiaga, et suurendada IT-spetsialistide arvu ning tuua Eestisse uusi teadmisi," märkis ta. "Kuivõrd meie meeksond koosneb täna oma ala IT-tippudest, siis neile jätkuvalt väljakutsete rohke töökeskkonna loomine on kindlasti üks mu prioriteete."

Kui vaadata kaugemasse tulevikku, siis uue juhi jaoks on oluline luua Skype Eestile tugev visioon ja  laiendada siinset kompetentsi, et kasvada üheks olulisemaks Microsofti arenduskeskuseks Euroopas. "Selle jaoks peab meil olema tugev meeskond ja tahe teha põnevat tööd," sõnas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755