29. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kabanov: heas firmas leiab konflikti

Heas ettevõttes peab olema konstruktiivne konflikt ja meil see on - tavaliselt õnnestub teistel mind veenda või mul õnnestub teisi veenda, ütles eduka idufirma ZeroTurnaround asutaja ning juht Jevgeni Kabanov.

"Praegu on meil kuus direktorit ning viimane sõna jääb mulle, kuid seda juhtub harva. Alati otsime kompromissi," lisas ta intervjuus.

Mis oli teie äri alguses kõige raskem?Meil [ZeroTurnaroundil on kaks asutajat] väga vedas, kuna me ei loonud enda ettevõtet nullist. Projekt ZeroTurnaround põhineb Webmedial. Noortel ettevõtetel võivad tekkida probleemid rahastamisega, kuid meie jaoks oli kõige raskem lükata müügiprotsess käima. Selge oli, et meil on unikaalne toode hea omahinnaga, kuid teha nii, et inimesed saaksid sellest teada, hakkaksid huvi tundma ja ostaksid, oli raske.

2006. aastal käivitatud idufirma ZeroTurnaround näitab häid majandustulemusi. Mis saavutused on teie arvates peamised?Kõige enam tunnen uhkust selle üle, et meid on juba peaaegu sada inimest. Kõik nad on väga tublid ja iga päev loovad midagi uut ja huvitavat. Koos teeme seda, millega mina üksinda ei saaks kunagi hakkama.

Kas omanikud plaanivad ettevõtte müügist teenida, millised raskused seitsme aasta jooksul on tulnud seljatada ning kas Kabanov hindab end rikkaks inimeseks, loe pikemalt tänasest Äripäevast.

Autor: Katariina Krjutškova, Rivo Sarapik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052