Autor: Raido Neemre • 2. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Samsung valmistub nutikella esitluseks

Samsung valmistub kolmapäeval esitlema oma kauaoodatud nutikella, tehes murrangulise sammu alles arenevas tootekategoorias. Seda kõike ajal, mil paljud usuvad, et nutitelefonide turg on saavutanud oma tipu.

Kella esmaesitlust, mille nimi arvatakse olevat “Galaxy Gear," oodatakse kolmapäeva õhtul Berliinis toimuval IFA innovatsioonikonverentsilt. Korean Times väitel on sellekohase vihje teinud üks Samsungi juhtivtöötaja. Ürituse korraldajad väidet ei kinnitanud, öeldes vaid, et “esitluselt ei tohiks puududa.”

Sellest saab olema esimene nutikella väljalase ühelt juhtivalt nutitelefonide tootjalt uude aga paljutõotavasse tootekategooriasse, kus hetkel tegutsevad vaid mõned tundmatud startup ettevõtted.

Nutikell oma olemuselt on käekell, mis lisaks ajanäitamise suudab täita nutitelefoni funktsioone. Arvatakse, et Samsungi seade on mõeldud ühilduma nutitelefoniga ehk see ei saa olema eraldiseisvaks seadmeks, millel oleks näiteks enda SIM kaardi võimalus.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112