Autor: Raido Neemre • 9. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Dell samm lähemal börsilt lahkumisele

Investor Carl Icahn ütles esmaspäeval, et loobub võitlusest Michael Delli vastu, kes tahab Delli viia pärast 25 aastat börsilt ära, pidades võitlust “võimatuks, et võita.”

Dell ja tema partner Silver Lake Management tegid eelmisel kuul aktsionäridele ülevõtupakkumse, kus pakkusid varasemale 13,75 dollarile aktsia kohta lisaks 13 senti dividend osaku eest. Hind on aga 70% allpool oma 10-aastast tippu, mis oli 42,38 dollarit.

“Olles kaotuse pärast pettunud on siiski positiivne, et meie sekkumise tulemusena tegi Michael Dell ja Silver Lake kõrgendatud pakkumise aktsionäridele”, lausus Icahn.

Michael Dell tahab viia ettevõtte börsilt ära, et viia avalikusele varjatult ellu märkimisväärseid muudatusi ettevõttes. Icahni käik muudab 12.septembril toimuva ülevõtupakkumise hääletuse tunduvalt lihtsamaks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052