Autor: Ave Lepik • 12. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Harjumaalased peavad pikimaid telefonikõnesid

Tele2 statistika kohaselt helistasid Harjumaa elanikud ühes kuus välja keskmiselt 170 minutit ning tegid selleks sada kõnet, mis on Eesti maakondadest kõige rohkem.

Ettevõtte kliendibaasi analüüsi järgi on peale Harjumaa elanike aktiivsed helistajad ka idavirulased 163 ning võrukad 160 minutiga kuus. Kõige vähem rääkisid kuus keskmiselt läänemaalased – 131 minutit.

Tele2 Eesti kommunikatsioonijuhi Hans Saarvelti sõnul on mobiilikõnede hind viimaste aastatega oluliselt vähenenud ning seetõttu helistavad inimesed järjest enam.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755