Rainer Saad • 13. september 2013
Jaga lugu:

Päev börsil: Twitter läheb börsile

Suhtlusvõrgustik Twitter postitas eile oma Twitteri kontole säutsu, mille seisis, et firma kavatseb minna börsile ning korraldada aktsiate avaliku pakkumise.

Ettevõte ei avalikustanud kuna võiks IPO toimuda ning mis hinnaga. Wall Street Journali andmetel on Twitteri väärtus 10 miljardit dollarit. Suhtlusvõrgustiku IPO saab olema üks oodatumaid börsileminekuid pärast eelmise aasta Facebooki börsidebüüti.

Hinnanguliselt on Twitteril üle 200 miljoni aktiivse kasutaja. Twitteri selle aasta käibeprognoos on 583 miljonit dollarit. Facebooki ja LinkedIni aktsiad reageerisid Twitteri säutsule järelturul kerge tõusuga.

Aasia börsidel olid täna valdavalt negatiivsed meeleolud, kuna kardetakse, et Föderaalreserv võib järgmisel kolmapäeval oma igakuist 85 miljardi dollarilist stiimulit vähendada. Hiina Shanghai börs langes 1%, Hongkongi Hang Seng 0,6%, Korea Kospi 0,5%.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee