3. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cramer: Samsungi nutikellale on eesriie langenud

New York Times avalikustas hävitava arvustuse Samsung Gear nutikellale, mis Jim Crameri sõnul tähendab eesriide langemist Lõuna-Korea firmale kantava tehnoloogia osas ja see on suurepärane uudis Apple'ile.

"Nüüd on kõik. Eesriie on langenud. Eesriie langes sellele tootele," ütles tuntud teleinvestor Jim Cramer, kuigi tunnistas, et kantav tehnoloogia on endiselt kasvav trend.

NY Timesi arvustuses lausus nende kolumnist David Pogue, et Samsungi nutikell on "kasutajaliidese rongiõnnetus" ning lisas, et "keegi ei osta seda kella ja keegi ei peakski seda tegema".

Tema sõnul valmistab seade pettumuse eelkõige mitteühilduvuse pärast mitte Samsungi nutifonidega ning seade koosneb pealtnäha segapudrust suvalistest rakendustest.

Samsungi jamadest hoolimata ennustab Cramer, et üks firma saavutab kantava tehnoloogia vallas kõvasti edu - Under Armour. Tema sõnul võib firma välja tuua "täiesti tapva särgi", mis jälgib inimesele biomeetrilisi andmeid ja sisaldab ka teisi lisavidinaid.

Ärge oodake, et Pogue toob välja negatiivse arvustuse Under Armouri kantavast tehnoloogiast, lisas Cramer. "Samsungi puhul oli tegu sellise arvustusega, kus esimene mõte oli "ossa raks!"," lõpetas Cramer.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Kent-Erik SchwedeReklaamimüügi projektijuhtTel: 509 8932