Autor: Rainer Saad • 7. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Twitteri väärtus pärast IPOt 20 mld dollarit?

Twitteri kasutajate arvu kasv on aeglustunud ning suhtlusvõrgustik pole ikka veel kasumisse jõudnud. Kuid mõnede fondijuhtide arvates ei takista see Twitteri väärtusel tõusmast üle 12,8 miljardi dollari.

12,8 miljardiline number on Twitteri enda hinnang ettevõtte õiglasest väärtusest, mis avalikustati koos aktsiate avaliku esmapakkumise prospektiga. Kuid Ironfire Capital LLC ja Gamco Investors Inc. usuvad, et kui Twitteri aktsiatega kauplema hakatakse, võib ettevõtte väärtus tõusta 15-20 mld dollarit, kirjutas Bloomberg.

Need ootused põhinevad eeldusel, et Twitteri käive jätkab kiiret kasvu ning suhtlusvõrgustik suudab üha rohkem ettevõtetelt reklaamidollareid ligi meelitada. Twitteri käive on iga aasta peaaegu kahekordistunud. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755