Rainer Saad • 7. oktoober 2013
Jaga lugu:

Twitteri väärtus pärast IPOt 20 mld dollarit?

Twitteri kasutajate arvu kasv on aeglustunud ning suhtlusvõrgustik pole ikka veel kasumisse jõudnud. Kuid mõnede fondijuhtide arvates ei takista see Twitteri väärtusel tõusmast üle 12,8 miljardi dollari.

12,8 miljardiline number on Twitteri enda hinnang ettevõtte õiglasest väärtusest, mis avalikustati koos aktsiate avaliku esmapakkumise prospektiga. Kuid Ironfire Capital LLC ja Gamco Investors Inc. usuvad, et kui Twitteri aktsiatega kauplema hakatakse, võib ettevõtte väärtus tõusta 15-20 mld dollarit, kirjutas Bloomberg.

Need ootused põhinevad eeldusel, et Twitteri käive jätkab kiiret kasvu ning suhtlusvõrgustik suudab üha rohkem ettevõtetelt reklaamidollareid ligi meelitada. Twitteri käive on iga aasta peaaegu kahekordistunud. 

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee