Autor: Rainer Saad • 11. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaks BlackBerry kaasasutajat tahavad ettevõtte ära osta

Mike Lazaridis ja Douglas Fregin kaaluvad ära osta nutitelefonide tootja BlackBerry, kirjutas CNNMoney.

Lazaridis ja Fregin, kes kumbki omavad 8 protsenti ettevõttest, pole veel ühtegi finantsdetaili ostukavatsusega seoses avaldanud. Lazaridise huvi BlackBerry vastu on kuulduste järgi püsinud juba nädalaid.

Eelmisel kuul teatas Kanada kindlustusgigant Fairfax Financial, et võib 4,7 miljardi dollariga BlackBerry ära osta. Samas pole Fairfax sellega seoses ühtegi detaili avalikustanud ning mõnede arvates üritab Fairfax oma tehingut lihtsalt üles rääkida, et siis oma 10protsendilisest osalusest vabaneda.

Eelmisel nädalal teatas Reuters, et BlackBerry võimalikeks ostjateks võivad olla ka sellised suurnimed nagu Google, Cisco, SAP, Intel, LG, Samsung ning Cerberus Capital. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474