Autor: Rainer Saad • 17. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elion internetiturul jätkuvalt liidripositsioonil

Elion hindab oma kaabeltelevisiooniteenuste turuosaks 44,8%, mis on 1,9% rohkem kui eelmisel aastal, teatas Elion.

Konkurentsiamet pole kolmanda kvartali koguturu andmeid veel avaldanud, ent teatas, et internetiturul hoiab Elion 59%-ga turuliidri positsiooni.

Elioni juhi Arti Otsa sõnul on televisiooni ja internetiteenuste kasutajate kasvu taga klientide tagasisidega arvestamine ning teenuste arendamine, et need oleksid klientidele lihtsad ning mugavad.

Võrreldes möödunud aasta kolmanda kvartali lõpuga on Elioni nutiTV klientide arv kasvanud ligi 8% 161 000-ni. Internetiklientide hulk ulatus septembri lõpus ligikaudu 220 000-ni, mis on üle 5% enam kui mullu samal ajal.

Elion jätkab ülikiiret ja kvaliteetset internetiühendust võimaldava valguskaablivõrgu korrusmajadesse viimist. Selle aasta septembris viis Elion lõpule Võru, Valga ja Jõhvi katmise valguskaablivõrguga, luues kolme aasta jooksul 100-megabitiste internetiühenduste kasutusvõimaluse ühtekokku 6300 kodule.

Elionil on üle Eesti ligi 316 000 klienti ning ettevõte annab tööd rohkem kui 1600 inimesele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052