17. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IBM on järsus languses

Internation Business Machinesi aktsiad on täna tugevas languses, kiskudes Dow Jonesi madalamale, pärast pettumust valmistanud kvartaalseid majandustulemusi.

Pärastlõunase seisuga oli firma väärtpaber New Yorgi börsil 6,6% miinuses, makstes 174,5 dollarit. IBMi kehv päev on viinud Dow Jonesi tööstuskeskmise samuti miinusesse, kuigi Nasdaq ning S&P 500 indeks on umbes 0,3% plussis.

IBMi aktsia tugeva languse taga on täna avalikustatud kehvad majandustulemused, kuna firma on käive kukkus kuuendat kvartalit järjest.

Wall Street Journal avalikustas, et firma on välja vahetanud arenevate turgude juhi, pannes sellesse ametisse senise müügidirektori Bruno Di Leo. Kehva käibe ühe põhjusena tõi tegevjuhst Virginia Rometty välja just nõrga esitluse arenevatel turgudel.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052