18. oktoober 2013
Jaga lugu:

Amazon sai tugeva tõuke UBSilt

Suurpanga UBS analüütik tuli täna välja positiivse analüüsiga, mis viis USA suurima e-kaubandusfirma Amazon.com-i aktsia tõelisele rallile.

UBSi analüütik Eric Sheridan otsustas tõsta Amazoni soovituse neutraalse pealt osta peale, vahendab MarketWatch. Kliendikirjas tõi ta soovituse tõstmise peamiste põhjustena välja neljanda kvartali kasvanud käibeootuse ning firma tahvelarvuti Kindle ökosüsteemi rahvusvahelise laienemise. Lisa sai mainimist firma "alahinnatud" reklaamiäri.

Sheridan otsustas tõsta Amazoni aktsia hinnasihi 305 dollari pealt 385 dollarini. Osaliselt andis analüütik enda prognoosile hoogu juurde, sest uudise järel on Amazoni aktsia täna rallimas 6,4%, tõustes 330,5 dollarini. Sel aastal on firma väärtpaber kallinenud 32%.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee