Autor: Romet Kreek • 29. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple võiks Tesla ära osta

Apple'i fännid ja investorid ootavad ettevõttelt ka tegelikult uut toodet. Miks ei võiks selleks olla auto, kirjutab Der Spiegel.

Ühe saksa panga analüütik soovitab Apple'il osta ära elektriautotootja Tesla.

Berenberg Banki analüütik Andaan Ahmed kutsub üles looma iCari. Ta tegi sellise ettepaneku avalikus kirjas Apple'i juhile Tim Cookile, kirjutas CNN Money. Ahmed argumenteerib, et elektriautod võiksid ettevõttele tuua pikajaaliselt käivet. Nutitelefonidega enam varasemaid kasvutemposid ei saavuta.

Autotööstuse ringkondades on juba pikalt spekuleeritud Apple'i ja Volkswageni koostööst.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052