• 31.10.13, 15:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Sony kukkus taas kahjumisse

Jaapani elektroonikatootja Sony langetas televiisoriüksuse nõrga müügi tõttu enda aastakasumi prognoosi. Ettevõte teenis eelmises kvartalis taas kahjumi.
Sony majandusaasta teise kvartali puhaskahjum oli 19,3 miljardit jeeni (144 mln eurot). Võrreldes eelmise kvartaliga langes televiisoriüksuse 5,2 miljardi jeenine tegevuskasum 9,3miljardiliseks tegevuskahjumiks.
Seetõttu langetas Sony majandusaasta tegevuskasumi prognoosi 230 miljardilt jeenilt 170 miljardile. Reutersi poolt küsitletud 22 analüütikut prognoosivad 221 miljardi jeeni suurust kasumit.
Majandusaasta jooksul loodab Sony müüa 42 miljonit nutitelefoni.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele