Autor: Romet Kreek • 4. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype’ist tuleb LHV panga uus jaepanganduse juht

Tänasest alustab LHV Panga jaepanganduse juhina Andres Kitter. Tema vastutusalasse kuuluvad panga teatel jaepanganduse turundus, müük ja klienditeenindus, arveldus-, investeerimis- ja finantseerimistooted ning äriarendus.

„Meil on Eestis juba üle 40 000 jaepanganduse kliendi ja oleme välja arendanud suurema osa vajalikest toodetest. See valdkond on kasvanud piisavalt suureks ja laiaks, et vajab oma juhti,“ ütles LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu. „Otsisime sobivat jaepanganduse juhti juba üsna pikalt. Andrese puhul on tegemist inimesega, kes on ühelt poolt töötanud pangas ja teab selle toimimise mehhanisme, kuid on teisalt töötanud ka innovaatilises ja väga dünaamilises tehnoloogiaettevõttes. See on unikaalne kogemuste pagas ja usun, et selline kombinatsioon on suureks väärtuseks nii meie jaepanganduse teeninduse juhtimisel kui ka uute tehnoloogiliste lahenduste arendamisel.“

Aastatel 2000-2007 töötas Andres Kitter SEB-s liisingu müügi- ja teeninduskanalite haldurina ning seadmeliisingu osakonna juhina. Aastatel 2007-2013 töötas Andres Kitter Skype’i globaalse makseoperatsioonide meeskonna ja partnersuhete juhina. Kitter on omandanud magistrikraadi Tartu Ülikoolis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755