8. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Groupon tuli taas ühe pettumusega lagedale

Kuigi päevapakkumiste vahendaja Groupon näitas oodatust veidi paremat kasumit, siis käive jäi alla ning aktsia läks languse teed.

30. septembriga lõppenud kolmandas kvartalis kannatas firma 2,58 miljonit dollarit kahjumit, mis on marginaalne muutus võrreldes aastataguse 2,98 miljoni dollarilise kahjumiga. Korrigeeritud kasum oli 2 senti aktsia kohta.

USA suurima päevapakkumiste vahendaja kolme kuu käive kasvas aastases võrdluses 5% võrra, 585,1 miljoni dollarini, vahendab MarketWatch.

Thomson Reutersi küsitletud analüütikud prognoosisid keskmiselt 615,7 miljoni dollarilise käibe juures korrigeeritud kasumiks 1 sent aktsia kohta.

Neljapäeval kukkus Grouponi aktsia 5,05%, 9,50 dollarini ning pärast tulemuste avalikustamist odavnes aktsia tund pärast sulgemiskella järelturul üle 5%. Aasta algusest on firma aktsia rallinud 95,5%.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755