Autor: Rainer Saad • 12. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Winklevossi kaksikute bitcoini investeering kolmekordistus

USA sõudjad ja tehnoloogiainvestoritest kaksikvennad Tyler ja Cameron Winklevoss teatasid aprillis, et on ostnud 11 miljoni dollari väärtuses bitcoine.

Allikate sõnul pole nad bitcoine müünud ning nüüd on nende investeeringu väärtus kolmekordistunud.

Kui New York Times Winklevosside investeeringust 11. aprillil kirjutas, viidati seal bitcoini hinnale 120 dollarit. Täna kerkis bitimündi hind maailma suurimal bitcoini börsil Mt. Gox 385 dollarini. See tähendab, et Winklevosside investeeringu väärtus on enam kui kolmekordistunud.

Olümpiasõudjatest vennad on enda investeeringu kolmekordistanud seitsme kuuga.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755