Autor: Rainer Saad • 18. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sony müüs 24 tunniga üle miljoni PlayStation 4

Sony müüs Põhja-Ameerikas esimese 24 tunniga üle ühe miljoni PlayStation 4, kuid juba on kliendid teatanud probleemidest seadmega, mis olevat ennast ise välja lülitanud.

„Mitte ühtegi konsooli pole varem esimese päevaga USAs müüdud 1 miljon, seetõttu ei ole probleemid ebatavalised,“ ütles Tokios asuva Ace Research Institute’i analüütik Hideki Yasuda. „Suurem probleem seisneb selles, kas nad suudavad pakkuda huvitavaid mänge.“

Sel nädalal toob Microsoft turule enda Xbox One’i, mis on 100 dollarit kallim kui Sony kõige uuem konsool (399 dollarit). PlayStation 3 avalikustati 2006. aastal, kirjutas Bloomberg

Sony aktsia tõusis täna 0,9% 1862 jeenini.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052