Autor: Marek Mühlberg • 24. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahvusvaheline koolitus "Innovation Leadership and Growth"

Euroopa Innovatsiooniakadeemia korraldab innovaatilise ning rahvusvahelise koolituse "Innovation Leadership and Growth", mis toimub 4-7. veebruaril 2014 Tallinnas.

Praktiline koolitusprogramm toob kokku rahvusvaheliselt tunnustatud innovatsioonigurud ning koolituse fookuses on ettevõtete kasv läbi innovatsiooni. See on kõige moodsam innovatsioonitreening, kus osalejad saavad katsetada kõige uuemaid tehnoloogiaid meditsiini, 3D printimise, meedia ning nutiseadmete vallas. Võimalik arendada enda „Tulevikupass“. Lisaks loengutele on demosessioonid.) ja Facebookis /(https://www.facebook.com/unlockinnovation).

Koolitusel analüüsitakse maailmas tuntud firmade nagu Apple, Nike, Google, Facebook, IKEA, Netflix, Amazon, Virgin jt. innovatsioonistrateegiaid. Õpitu põhjal edendavad koolitusel osalejad oma ettevõtte arendusplaane, et leida ülesse olulised kasvuallikad.Koolituse programm ja lisainformatsioon on leitav kodulehelt (www.innovationacademy4u.com/ileader/

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755