Autor: Rainer Saad • 25. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Deutsche Bank näeb Playtechi aktsiale 20% tõusu

Deutsche Bank kordas täna enda ostusoovitust Playtechi aktsiale ning 800pennist hinnasihti. Praeguselt hinnatasemelt tähendab see umbes 20% tõusu.

Playtechi aktsia kaupleb Londoni börsil 2,28% üleval 672 pennil.

Credit Suisse'il on neutraalne soovitus koos 835pennise aktsiasihiga. Daniel Stewart & Co. tõstis 29. oktoobril enda soovituse neutraalse pealt "ostaks" ning hinnasihi 790 pennilt 840 pennile. Panmure Gordon kordas 29. oktoobril enda ostusoovitust. Aktsia hinnasiht on analüüsifirmal 800 penni.

Kolm analüütikut soovitavad Playtechi aktsiat hoida ja kuus osta.

Tartus suurt arendusüksust omava Playtechi turuväärtus on 1,92 miljardit naela.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755