Autor: Romet Kreek • 26. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mis tulemust oodatakse Hewlett-Packardilt?

Täna on oodata Hewlett-Packardi neljanda kvartali tulemusi. Tehnoloogiagigandi majandusaasta ei lange kokku kalendriaastaga.

Bloombergi küsitletud analüütikud ootavad ettevõttelt neljanda kvartali kasumi langust aktsia kohta. Tänavu peaks tulemus tulema mullusest 14% kehvem, ulatudes 1,00 dollarini aktsia kohta. Käibe osas oodatakse 7% langust, 27,83 miljardile dollarile. Ettevõte on viimasel neljal kvartalil teatanud käibe vähenemisest.

Aastaga 104,4% tootnud aktsial on kuni analüütikute keskmise hinnasihini vaid 0,16% tõusuruumi. Aktsia maksis eile 25,32 dollarit, aktsia hinnasiht on 25,36 dollarit. Aktsia on saanud 8 ostusoovitust, 22 hoia soovitust ja 5 müügisoovitust.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052