Autor: Ave Lepik • 27. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti statistika nüüd ka nutiseadmetes

Statistikahuvilised saavad nutiseadmerakenduse „Eesti statistika“ vahendusel hoida end kursis värske statistikaga ning ülevaate olulisematest näitajatest Eesti kohta, teatab statistikaamet.

Android ja iOS seadmete kasutajad saavad alates sellest nädalast Google Playst või App Store´ist tasuta alla laadida Eesti kohta statistilist infot pakkuvat rakendust „Eesti statistika“.

„Eesti statistika“ pakub ülevaadet rahvastiku, palga, hindade, ettevõtluse, ehituse, kinnisvara, põllumajanduse, rahvaloenduse, kaubanduse, tööturu, turismi, keskkonna jpm kohta. Statistilist infot saab kuvada jooniste, teemakaartide ja tabelitena. Statistikauudistest leiab infot värskete andmete valmimise ja kättesaadavuse kohta. Statistikablogi pakub analüüsi päevateemadel.

„Ootame kasutajatelt ka Google Plays või App Store´is tagasisidet rakenduse kasutajamugavuse kohta ja infot, kas peaksime statistiliste näitajate loetelu täiendama või muutma,“ märkis statistikaameti kommunikatsioonijuht Anu Ots.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052