Autor: Indrek Kald • 27. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Modern Times Group avas Eestis digitaalse mängupoe

TV3 ja Viasati emafirma Modern Times Group avas Eestis oma digitaalse arvutimängude poe Viagame.

Viagame'ist saab alla laadida 1500 PC ja Maci mängu mitmetest valdkondadest. Mängu saab alustada juba mõni sekund pärast ostu sooritamist. Arvutiga alla laetud mängu omandiõigused on samad nagu poest mängu ostes.

"Baltikumis on mängimine inimeste elus alati olulisel kohal olnud, seega oli väga loogiline jätk Viagame'i otsus tuua digitaalne mängupood ka siia ja pakkuda kohalikele mängijatele parimaid valikuid," ütles Viagame'i juht Amandine Durey pressiteates.

Viagame on osa Modern Times Groupist, mis on neljas maailmajaos tegutsev meelelahutuse levitamise ettevõte, kuhu kuuluvad nii tasuta kui tasuline televisioon, raadio ja infosisu tootmisega tegelevad firmad. Balti regioonis tegutseb MTG tarbijaile mõeldud brändide vahendusel nagu TV3, TV3+, TV5, TV6, TV 8, LNT, Kanals 2, TV3 Play, Viasat, StarFM, Power Hit Radio jt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755