Autor: Romet Kreek • 28. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Schwab: Bill Gates peaks hakkama juhtima Microsofti

Bill Gates peaks asuma tööle Microsofti juhatuse esimehena, vahendab Bloomberg Charles Schwabi.

Microsoft otsib praegu uut juhatuse esimeest, kes asendaks Steve Ballmerit.

Gatesi tagasitulek peaks taaselustama Microsofti kultuuri, ütles Schwab. Miljardärist Berkshire Hathaway juht Warren Buffett on välistanud, et Gates läheks tagasi ettevõtet juhtima ning ka asjaga kursis olevad inimesed kinnitavad, et Gates ei kaalu ettevõtte juhiks tagasitulekut.

„Ma arvan, et Gates võiks minna tagasi ettevõtet juhtima vähemalt aastaks,“ ütles USA meeklerfirma Charles Schwabi nõukogu juht Schwab. „Ta on ainus inimene, kes suudab reaalselt muuta ärikultuuri. Vastasel juhul jääb organisatsioon kellegi sissetulija liigutada.“

Ballmeri asemele tulijate nimekirjas on Ford Motori juhatuse esimees Alan Mullay ja Nokia juhatuse esimees Stephen Elop.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755