Autor: Marek Mühlberg • 28. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 muudab 36 riigis internetikasutuse hinda

Tele2 hakkab Euroopa Liidu riikides ning Norras, Islandil ja Lichtensteinis pakkuma ühtse hinnaga internetipakette, mis on senisest 2-5 korda soodsamad.

Internetiteenus telefonis maksab 35 Euroopa Majanduspiirkonna riigis viis eurot 20 megabaidi ning kümme eurot 50 megabaidi eest. Venemaal maksavad samad mahud edaspidi 7 ja 14 eurot.

Tele2 Eesti kommunikatsioonijuhi Hans Saarvelti sõnul on inimestel võimalik tarbida internetti edasi ka megabaidipõhise arvestusega, kuid vähegi rohkem kasutades tuleb paketiga palju odavam.

Internetipakettide kohta saab inimene välisriiki sisenedes infosõnumi, misjärel on võimalik valida 20- või 50-megabaidise mahuga pakett, mis kehtib 24 tundi. Klient saab infosõnumi, kui valitud paketist on 80 protsenti täis ja suurema tarbimise korral on võimalik ka paketti uuendada või jätkata megabaidi põhist kasutamist.

Tele2 lõpetas kevadel ka Eestis ilma internetipaketita klientidelt ühe megabaidi põhjal raha küsimise ning kehtestas 1-eurose päevalae, mille eest võib internetti piiramatult kasutada.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755