Autor: Rainer Saad • 4. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiinal uus esirikkur

Baidu looja Robin Li on Bloombergi miljardäride indeksi järgi Hiina uus esirikkur, edestades teisele kohale langenud Wang Jianlini ainult 64 miljoni dollari võrra, kirjutas Bloomberg.

Hiina suurima otsingumootori asutaja Li on maailma suuruselt teise majanduse rikkaim inimene. Ainult 14 päeva tagasi hõivas Li hiinlaste seas rikkuselt teise koha. Li varanduse väärtus on sel aastal kasvanud 65 protsenti 4,8 miljardi dollari võrra 12,231 miljardi dollarini.

Li tõusis Dalian Wanda Groupi asutaja Wang Jianlini ette, kelle varanduse väärtus on sel aastal tõusnud 2,9 miljardit dollarit 12,167 miljardi dollarini.

Viimase kuue kuuga on Baidu aktsia tõusnud 69 protsenti, kuna otsingumootor on kiirelt laienenud nii nutitelefonidel, kui ka tahvelarvutitel.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755