Raido Neemre • 10 detsember 2013
Jaga lugu:

Facebook kaalub „kaastunde“ nupu lisamist

Mitte kõik Facebooki uudised ei ole positiivsed. Seetõttu kaalub sotsiaalmeedia portaal "kaastunde" nupu lisamist.

Praegu saavad Facebooki kasutajad vajutada kõigest „meeldib“ nuppu ja oma sõprade postitusi kommenteerida. Kasutajad aga on juba mõnda aega nõudnud „meeldib“ nupule alternatiivi, mis nüüd ettevõtte  iga-aastasel teaduspäeval ka loodi.

Oluline on siiski märkida, et kuigi nupp arendati välja, ei pruugi see siiski kasutusele tulla. Ettevõte korraldab tihti programmeerimispäevi, kus tullakse lagedale uute ideedega, kuid mitte kõik neist ei lähe kasutusesse.

„Programmeerimispäevad on Facebookis suur traditsioon. Need on innovatsiooni allikad ning aitavad meil paremini mõista, kuidas me saame inimestele üle maailma pakkuda paremat teenust. Mõned meie parimad ideed pärinevad programmeerimispäevadelt. Paljud ideed ei lähe küll käiku, kuid nad aitavad meil mõista, kuidas me saaksime oma teenuseid paremaks muuta,“ sõnas Facebooki pressiesindaja CNBC-le. 

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112indrek.kald@gmail.com
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150ana.madismae@aripaev.ee