Autor: Raido Neemre • 10. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facebook kaalub „kaastunde“ nupu lisamist

Mitte kõik Facebooki uudised ei ole positiivsed. Seetõttu kaalub sotsiaalmeedia portaal "kaastunde" nupu lisamist.

Praegu saavad Facebooki kasutajad vajutada kõigest „meeldib“ nuppu ja oma sõprade postitusi kommenteerida. Kasutajad aga on juba mõnda aega nõudnud „meeldib“ nupule alternatiivi, mis nüüd ettevõtte  iga-aastasel teaduspäeval ka loodi.

Oluline on siiski märkida, et kuigi nupp arendati välja, ei pruugi see siiski kasutusele tulla. Ettevõte korraldab tihti programmeerimispäevi, kus tullakse lagedale uute ideedega, kuid mitte kõik neist ei lähe kasutusesse.

„Programmeerimispäevad on Facebookis suur traditsioon. Need on innovatsiooni allikad ning aitavad meil paremini mõista, kuidas me saame inimestele üle maailma pakkuda paremat teenust. Mõned meie parimad ideed pärinevad programmeerimispäevadelt. Paljud ideed ei lähe küll käiku, kuid nad aitavad meil mõista, kuidas me saaksime oma teenuseid paremaks muuta,“ sõnas Facebooki pressiesindaja CNBC-le. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052